Politika privatnosti i zaštita ličnih podataka
Pravila o privatnosti
Srpski (“mi”, “mi”, ili “naši”) upravlja sajtom Euro Pak Sistem (“Servis”).

Mi nećemo koristiti ili deliti vaše podatke sa bilo kim osim što je opisano u ovoj Politici privatnosti.

Mi koristimo vaše lične podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korišćenjem našeg sajta prihvatate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Ako nije drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim odredbama i uslovima, dostupnim na https://europaksistem.rs/

Sakupljanje i korišćenje informacija

Prilikom korišćenja naše usluge, možemo vam zatražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju vas. Lične informacije (“Lične informacije”) mogu uključivati, ali se ne ograničavaju na:

Ime
Adresa E-pošte
Broj telefona
Adresa
Podaci o dnevniku

Mi prikupljamo informacije koje vaš pretraživač pošalje svaki put kada posetite naš sajt (“Podaci o dnevniku”). Ovi podaci dnevnika mogu uključivati informacije kao što su Internet protokol vašeg računara (“IP”), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Google AdSense i DoubleClick kolačić

Google, kao prodavač treće strane, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na našem servisu.

Cookies

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, što može uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš pretraživač sa veb stranice i čuvaju se na tvrdom disku vašeg računara.

Koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete da podesite svoj pregledač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačići šalju. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove našeg sajta.

Provajderi

Možemo da zapošljavamo treća lica i pojedince da olakšamo našu uslugu, da pružimo Službu u naše ime, da izvršavamo usluge vezane za sajt ili da nam budu od pomoći pri analizi kako se naša Usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i dužne su da ih ne otkrivaju ili ne koriste za bilo koju drugu svrhu.

Sigurnost

Bezbednost vaših ličnih podataka je važna za nas, ali zapamtite da nijedan način prenosa preko Interneta ili metod elektronske memorije nije 100% siguran. Dok težimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih informacija, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi na druge stranice

Naša usluga može sadržati veze sa drugim sajtovima na kojima ne radimo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na stranicu trećeg lica. Savetujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posećujete.

Mi nemamo kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje treće strane ili usluga.

Privatnost za decu

Podaci koji se prikupljaju ne obuhvataju nikoga mlađeg od 18 godina (“Deca”).

Mi nećno prikupljati lične podatke od dece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je dete dalo Lične informacije, molimo kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam dete mlađe od 18 godina daje Lične informacije, odmah ćemo obrisati te informacije sa naših servera.

Usklađenost sa zakonima

Mi ćemo otkriti vaše lične informacije kada to bude potrebno u skladu sa zakonom ili sudskim pozivom.

Promene ove politike privatnosti

S vremena na vreme možemo da ažuriramo našu Politiku privatnosti. Obaveštavamo vas o svim promenama tako što ćemo objaviti novu Politiku privatnosti na ovoj stranici.

Savetujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti za sve promene. Promene ove Politike privatnosti važe kada se objavljuju na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti, molimo da nas kontaktirate.

Ažurirano: 03.06.2021.